Zaostávanie Slovenska v tvorbe inovačného prostredia (príčiny, dôsledky a možnosti nápravy) - Tuma, Miroslav
Nedostatočná aktivita Slovenska v podpore inovácií. Inovačné prostredie na Slovensku je na nízkej úrovni. Inovácie v podnikoch. Hodnotenie inovačných projektov. Príklady zo Slovenska, USA, Nemecka, Veľkej Británie a Francúzska. Profesionálnosť rozhodovacích procesov. Nová možnosť inovácií - interim novátor. Cestovná mapa inovačných zmien v podnikoch. Interim manažment.