Dohoda medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Quebecu o sociálnom zabezpečení
Dohoda medzi vládou SR a Quebecom v oblasti sociálneho zabezpečenia má zabezpečiť výhody pre poistencov vyplývajúce z koordinácie právnych predpisov zmluvných strán. Vykonávacia dohoda.