Domácki zamestnanci - Jendrálová, Anna
Pracovnoprávne vzťahy zamestnávateľov a domáckych zamestnancov upravuje Zákonník práce v paragrafe 52. Pracovná zmluva. Práva a povinnosti vyplývajúce z pracovného pomeru. Pracovný čas. Dovolenka na zotavenie. Pokračovanie v č. 1/2006.