Sprostredkovanie poistenia a tendencie jeho vývoja v Slovenskej republike - Majtánová, Anna
Systém sprostredkovania na poistnom trhu. Sprostredkovanie poistenia poisťovacím agentom a maklérom . Poisťovací audit. Legislatívna úprava sprostredkovania poistenia v Slovenskej republike. Sprostredkovanie poistenia na zahraničných trhoch. Svetová federácia sprostredkovateľov poistenia.