Úspešná implementácia inovačnej stratégie ako predpoklad budovania konkurencieschopnej firmy - Čimo, Jozef
Definícia konkurencieschopnosti. Prostriedky zvyšovania konkurencieschopnosti organizácie. Inovácie a inovačné zmeny. Implementácia inovačnej stratégie. Ciele implementácie inovačnej stratégie. Proces implementácie inovačnej stratégie. Budovanie a vedenie projektových tímov.