65 rokov vysokoškolského ekonomického vzdelávania na Slovensku - Goga, Marián
November 2005 - medzinárodná konferencia na Ekonomickej univerzite v Bratislave pri príležitosti osláv 65. výročia vzniku Ekonomickej univerzity v Bratislave. Cieľom konferencie bolo prezentovať vývoj ekonomickej teórie a vzdelávacieho procesu v európskom výskumnom a vzdelávacom priestore a analýzy procesov, ktoré sa uskutočňujú v podmienkach ekonomickej globalizácie.