Týždeň európskej vedy Veda, výskum, inovácie - Čarnický, Štefan
V rámci Týždňa európskej vedy (7.-11.11.2005) sa uskutočnili na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach viaceré odborné podujatia pod názvom Veda, výskum a inovácie pod záštitou prof. Vojtecha Kollára, rektora EU v Bratislave.