Financie a mena - Kováč, Urban
Recenzia na publikáciu Financie a mena autorského kolektívu vysokoškolských učiteľov Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave. Publikácia odráža významné zmeny, ku ktorým došlo od jej prvého vydania v roku 2003. Rozdelenie publikácie na tematické celky - Všeobecná charakteristika financií a meny, Financie, Mena, Poisťovníctvo. Ďalšie rozčlenenie jednotlivých tematických celkov.