Možnosti a podmienky uplatnenia ECR (Efficient consumer response) a súvisiacich marketingových postupov a logistických metód vo výrobných a obchodných podnikoch - Oreský, Milan, 1956-
Efektívne uspokojovanie potrieb spotrebiteľa (ECR) ako spolupráca medzi výrobcami, dodávateľmi, distribútormi a predajcami. ECR ako logistická technológia. Efektívny systém dopĺňania tovaru . Definícia a implementácia manažmentu skupín výrobkov (Category management - CM). Nákupné objednávky a systém riadenia zásob dodávateľom. Prínosy a nevýhody riadenia zásob dodávateľom. Internetové prepojenie v logistickej sieti.