Importance of the integrated purchasing for food businesses - Tvrdoň, Oldřich
Význam integrovaného nákupu pre podnikateľov v agrárnom sektore a obchodných reťazcoch, teda v dvoch protipóloch rôznej ekonomickej a vyjednávacej sily. Trendy moderného nákupu, ekonomickej prednosti dlhodobo naviazaných obchodných vzťahov a význam objektívne dojednaných termínov splatnosti faktúr za nakúpené výrobky. Vyzdvihnutie špecifika poľnohospodárskych odbytových družstiev ako moderného prvku predajnej a nákupnej činnosti poľnohospodárskej prvovýroby.