Ako podnikať
Z obsahu: Výsledkom inovácie má byť zákazníkova túžba. Ako predávať - postoj verzus úspech. Prevádzkáreň a priestory súvisiace s prevádzkovaním živnosti. Vyplatí sa dať študentovi mandátnu zmluvu? Prenájom obytného domu na ambulancie. Konateľkou v tretej eseročke. Dane zo synovho príjmu.