Marketing vstupuje do novej etapy (Informačné technológie ako základ pre aplikáciu princípov kolaboratívneho marketingu vo firme) - Miklošík, Andrej
Kolaboratívny marketing - CM založený na spolupráci so zákazníkom. Výmena informácií so zákazníkom na základe dialógu. CRM a CM. Prínos internetu v podnikateľskom prostredí. Internet ako základ kolaboratívneho marketingu .