Externalizácia aktivít členov distribučného kanála - Kita, Pavol
Rast outsourcingu služieb v oblasti distribučných kanálov. Výber aktivít ovplyvňujúcich zisk podniku. Faktory napomáhajúce realizáciu outsourcingu v distribučnom kanáli. Tvorba hodnoty zákazníkovi a jej riadenie. Kooperácia v distribučnom kanáli. Prínos externalizácie pre malé aj veľké podniky.