Přijetí eura a dopady na IT systémy v bankách - Ira, Zdeněk
Významnou oblasťou, ktorej sa bude prijatie eura dotýkať, sú informačné systémy bánk a finančných inštitúcií. Nutnosť úpravy všetkých aplikácií, ktoré obsahujú čiastky v lokálnej mene, menové kľúče alebo prepočítacie kurzy. Prechod na euro a konkrétne dopady na IS/IT. Informačné technológie a interný projekt porechodu. Fázy interného projektu.