Svätý grál marketingu možno nájdete s počítačom (III) - Experimentovanie so simulačnými laboratóriami - Babiak, Martin
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Výhoda simulácií spočívajúca v možnostiach experimentovania. Simulačné laboratórium. Možnosť riešenia úloh, ktoré sú bežne dostupnými modelmi a informáciami nedostupné. Možnosti experimentovania a testovania množstva alternatív. Modelový príklad. Výsledok simulácie.