Financovanie a investičná výnosnosť vysokoškolského vzdelávania - Hronec, Štefan
Možnosti objektivizácie výdavkov nma vzdelávanie. Objektivizácia výdavkov na vysokoškolské vzdelávanie využitím metód hodnotenia investícií. Aplikácia viackriteriálnej metodiky, založenej na princípoch hodnotenia súkromných investícií. Stanovenie výdavkov na vzdelávanie. Jednotlivé kroky metodiky výpočtu hodnotenia investícií. Viackriteriálna metodika založená na statických a dynamických metódach hodnotenia súkromných investícií