Hospodářské dějiny a ekonomie - Schwarz, Jiří
Oblasti, v ktorých historické skúmanie a historické fakty výrazne ovplyvnili ekonomické myslenie a poznanie v ekonómii. Ekonómia, aplikovaná ekonómia a hospodárske dejiny.