Náplň práce OSM - Kaplan, R. S.
Základné funkcie kancelárie strategického manažmentu (office of strategy management - OSM). Vytvorenie a riadenie balanced scorecard. Napojenie čiastkových stratégií na stratégiu firmy. Preskúmanie stratégie a hodnotenie výsledkov. Vývoj stratégie. Riadenie strategických iniciatív. Integrácia strategických priorít s ostatnými útvarmi.