Voda v 21. storočí - Majerčáková, O.
V 21. storočí bude kvalita i kvantita bude rozhodovať o vode pre ľudstvo. Kvantitatívne parametre človek ovplyvňuje minimálne. Hypotetické možnosti zmeny klímy. Nástroje na eliminovanie dôsledkov klimatickej zmeny. Možnosti hydrológov a hydrológie.