Může nový "Marshallův plán" pomoci v boji s chudobou? - Nováček, Pavel
Rozvojové ciele tisícročia. Globálne partnerstvo pre rozvoj definované ako nový "Marshallov plán". Hlavné ciele tohto plánu. Predpoklady pre úspešnú implementáciu globálneho Marshallovho plánu. Štyri etapy implementácie globálneho Marshallovho plánu.