Vzdělávání je dnes v každém oboru jednoduše nutností - Matějíčková, Jana
Vzdelávanie manažérov ako dôležité aktívum firmy. Manažérske stretnutia na konferenciách, fórach a seminároch. Ako si vybrať konferenciu. Problém utajenia know-how. Rozvoj t.zv. konferenčného biznisu.