Zamyšlení nad zahraničním obchodem České republiky - Nezval, Pavel
Analýza vývoja zahraničného obchodu ČR v posledných desiatich rokoch, problémy a ďalšie možnosti. Možnosti ekonomiky ČR po vstupe do EÚ a jej šance.