Ako podnikať
Z obsahu: Osobitosti kórejského spôsobu biznisu. Ako sa dohodnúť s Kórejčanmi. Ako predávať - nehodnotiť, predávať. Súd o vrátenú faktúru. Automatické penále z omeškania. Trestný poriadok s ambíciou rýchlosti a jednoduchosti.