Sledovanie cien nehnuteľností na Slovensku - Cár, Mikuláš
Zisťovanie cien nehnuteľností určených na bývanie v eurozóne. Aktuálne metodické otázky. Získavanie údajov o cenách nehnuteľností určených na bývanie v krajinách EÚ. Možnosti získavania údajov o cenách obytných nehnuteľností v SR. Charakteristika údajov o cenách nehnuteľností z databázy NARKS. Metodika spracovania údajov z databázy NARKS. Predbežné výsledky vývoja cien nehnuteľností v SR za 1. a 2. štvrťrok 2005. Zhodnotenie vývoja cien nehnuteľností určených na bývanie v SR od roku 2002.