Aktuálny právny rámec poisťovníctva v SR - Žáková, Jozefína
Slovenská legislatíva poisťovníctva. Sprostredkovanie poistenia. Sprostredkovatelia. Dohľad nad poisťovníctvom. Súkromné poistné právo - Poistná zmluva.