Spoločenská zmena a zmena hodnôt vo svete práce na Slovensku - Plávková, Oľga
Systémové zmeny po roku 1989 v našej spoločnosti, transformačný proces a jeho vplyv na trh práce. Zmeny v slovenskej spoločnosti. Etablovanie sa trhu práce na Slovensku po systémovej zmene bolo hlbokým zásahom do života spoločnosti a každého jej člena. Charakteristika najvýznamnejších zmien a ich dopad na súčasnú slovenskú spoločnosť.