Ekonómia v novej ekonomike - Iša, Ján
Recenzia na publikáciu kolektívu autorov EU v Bratislave: Ekonómia v novej ekonomike. Vcelku komplexný výklad základov modernej ekonomickej teórie, vrátane hlavných ekonomických inštitúcií. Rozdelenie publikácie na sedem na seba logicky nadväzujúcich častí. Charakteristika častí. Zameranie a určenie učebnice.