Analýza vnější ekonomické rovnováhy České republiky v letech 1993-2003 - Tuleja, Pavel
Makroekonomická analýza ekonomickej rovnováhy českej ekonomiky v rokoch 1993-2003. Bežný účet a finančný účet, platobná bilancia, bilancia bežného účtu a finančného účtu, bilancia obchodná, bilancia služieb. Zahraničný kapitál a prílev PZI.