Ľudský život sa nedá merať peniazmi
Ochrana obyvateľstva je v poslednom čase jednou z priorít Európskej únie. Základné informácie z Koncepcie vyrozumenia a varovania obyvateľstva v Slovenskej republike do roku 2010, ktorú vypracovalo Ministerstvo vnútra SR a dokument schválila vláda SR v decembri 2005. Súčasný stav. Technické podmienky. Potrebné financie. Pokrytie signálom. Riadiaca infraštruktúra.