Nástroje na dosahovanie cieľov reforma štrukturálnej politiky Európskej únie v podmienkach rozšírenia (2) - Lebiedzik, Marian
Štrukturálne fondy a ich ciele. Fond súdržnosti. Princípy využívania fondov. Formy prideľovania financií. Postupná redukcia možností. Pokračovanie.