Fenomén pracovnej mobility v podmienkach trhového hospodárstva Slovenskej republiky po vstupe do EÚ - Priglová, Henrieta
Teoreticko – praktická štúdia pracovnej mobility vo všeobecnosti a s konkrétnou aplikáciou na podmienky slovenského trhového hospodárstva. Teoretické vymedzenie pojmu pracovná mobilita v užšom kontexte kategórie sociálna mobilita, objasnenie problematiky internej a externej pracovnej mobility a význam outplacementu. Výsledky z prieskumu riadenia ľudských zdrojov, HRreview 2003, ktorý realizovala poradenská skupina Amrop Jenewein Group.