K dnešnímu významu Sartrovy filosofie a k Sartrovu filosofickému pojetí časovosti (vždy jedinečného lidského bytí) - Kyprý, Vladimír
Význam Sartrovej filozofie v dnešnom období. Filozofické chápanie časovosti