Kant - Sartre a späť - Bolcha, Peter
Problematika ľudskej slobody a jej spätosti s ľudskosťou, a to konkrétne na pôde filozofického odkazu I. Kanta a J.P. Sartra. Základné rysy Kantovho chápania slobody a ľudskosti. Sartrova filozofia slobody a jej väzby na Kantov odkaz. Kritika a doplnenie Sartrovej filozofie.