Štandardom pre HACCP je STN EN ISO 22000 - Kerekréty, Jozef
Norma EN ISO 22000 Systémy manažérstva bezpečnosti potravín - Požiadavky na organizácie potravinového reťazca má od 1.2.2006 postavenie slovenskej technickej normy. Čoho sa norma týka. Pre koho je norma určená. Význam normy. Najdôležitejšie požiadavky - interaktívna komunikácia, systém manažérstva, kontrola nad rizikami. Benefity pre podniky. Prínos pre Slovensko.