Maloobchodní trh v Číně - trendy a atraktivity - Kramoliš, Jan
Čína na čele rebríčka záujmu medzinárodných spoločností a výrobcov. Polarizácia maloobchodného trhu. Rýchly ekonomický rast Číny a vytvorenie strednej vrstvy spotrebiteľov. Roztrieštenosť čínskeho maloobchodného trhu. Nedostatky v infraštruktúre. Hrozba obchodných sankcií zo strany USA a Európy.