Rómovia - Korčeková, Veronika
História Rómov. Podmienky v európskych krajinách. Charakteristika Rómov. Rozdelenie Rómov. Rodinný život. Bývanie, odievanie, spôsob obživy. Rómska hudobná a tanečná kultúra. Aktuálne problémy Rómov. Anketa.