Bariéry a předpoklady vzniku nové rodiny jako samostatné jednotky u -náctiletých matek - Vašková, Renáta
Demografické súvislosti zmeny sobášneho správania populácie žien vo veku do dvadsiatich rokov. Partnerské vzťahy -násťročných matiek s otcami ich detí. Postoje -násťročných tehotných žien a matiek k manželstvu. Psychologické bariéry k uzavretiu manželstva.