Európsky týždeň vedy na PHF EU - Varcholová, Tatiana
Prvé podujatie Deň otvorených dverí sa uskutočnilo dňa 8.11. 2005 ako šesťdesiata siedma z celkového počtu 255 registrovaných akcií zverejnených na web stránke MŠ SR. Táto akcia sa zameriavala na sprístupnenie vedeckej činnosti PHF EU širšej verejnosti a prezentáciu výsledkov riešenia výskumných projektov a študentských vedeckých prác.