Interní audit - historie, současnost a trendy vývoje - Jurák, Petr
Vývoj interného auditu vo svete a v ČR. Vymedzenie interného auditu - rámec profesionálnej praxe interného auditu, etický kódex Inštitútu interných audítorov, nezávislosť, zameranie, zákazníci, základné výstupy, požadovaná kvalifikácia a schopnosti interných audítorov. Outsourcing, cosourcing a interný audit. Rozdiely medzi interným a externým auditom. Úloha interného auditu v Corporate Governance (správa a riadenie spoločnosti). Trendy vo vývoji.