Adidas šliape Nike na päty - Pressburg, Adrian Peter
Fúzia najväčšieho nemeckého výrobcu športovej obuvi a oblečenia Adidas-Salomon s americkým konkurentom Reebokom International. Udržanie identity oboch značiek. Prenikanie Reeboku do Európy a Ázie. Expanzia ako sebaobrana. Krátka história vzniku spoločností Adidas a Puma. Tržby spoločnosti Adidas za obdobie rokov 2000-2005.