Cestovné náhrady pri cestách do zahraničia v roku 2006 - Jurášková, Eva
Pracovná cesta zamestnanca v zahraničí ako daňový výdavok u zamestnávateľa alebo daňový výdavok u samostatne zárobkovo činnej osoby. Príklady. Výkon práce zamestnanca v zahraničí.