Úplné znenie zákona o dani z príjmov
Zákon č. 595/2003 Z.z. v znení ďalších zákonov a zákona č. 660/2005 Z.z. Posledné dve novely sú zapracované tak, aby bolo pri vypĺňaní daňových priznaní za rok 2005 k dispozícii znenie pred 1. 1. 2006 a po novelách (od 1. 1. 2006). V prílohe - Zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín a Zoznam preberaných právnych aktov ES a EÚ.