Možnosť voľby výhody a riziká starobného dôchodkového sporenia - Nalevanko, Michal
Od začiatku roka 2005 sa súčasťou povinného dôchodkového systému na Slovensku stal systém starobného dôchodkového sporenia. Kapitalizačný a priebežne financovaný dôchodkový systém. Výnosnosť jednotlivých systémov. Riziká jednotlivých typov dôchodkových systémov. Výhody a nevýhody starobného dôchodkového sporenia.