Podnik a podnikanie v podmienkach informačnej spoločnosti - Čarnický, Štefan
Proces globalizácie a jeho vplyv na podnik. Zmena podnikovej paradigmy. Podnik v informačnej spoločnosti. Informačná spoločnosť a jej základná charakteristika. Podnikanie v podmienkach informačnej spoločnosti. Možnosti adaptácie podnikov na zmeny. Kľúčová úloha informácií v podniku. Možnosti využitia informácií v dnešnom podniku. Hlavné zmeny využívania informácií v podniku. Zdroje informácií pre podnikové rozhodovanie.