Priame zahraničné investície v krajinách V4 - Lipková, Ľudmila
Porovnanie vývoja prílevu priamych zahraničných investícií do regiónu visegrádskej štvorky. Analýza jednotlivých krajín a ich meniaca sa príťažlivosť pre zahraničných investorov. Charakteristika fungovania štátnych agentúr na podporu prílevu zahraničných investícií do jednotlivých krajín a ich porovnanie s podobnými inštitúciami v Európe.