Dôchodková politika a jej dopady na ekonomiku - Farkašovská, Mária
Okruhy problémov riešené dôchodkovou politikou. Rozdeľovacie a prerozdeľovacie procesy v ekonomike. Alternatívne formy dôchodkovej politiky. Dopady dôchodkovej politiky pre tranzitívnu ekonomiku.