K regionálním problémům , o kterých sa tak často "nemluví" - Malinovský, Jan
Hľadanie kompromisov medzi potrebou ekonomickej výkonnosti a konkurencieschopnosti na strane jednej a sociálno-ekonomickou udržateľnosťou a politickou súdržnosťou na strane druhej. Klastrové inicitívy v ČR. Inovácia ako najdôležitejšia podstata klastra.