Dynamický scorecard INFA - Neumaierová, Inka
V rámci výskumného projektu bol vyvinutý balanced scorecard INFA - nástroj pre meranie a riadenie výkonnosti podniku. Cesta k získaniu konkurenčnej výhody. Systém merania a riadenia výkonnosti podniku. Integrovaný pohľad na finančnú výkonnosť a riziko - INFA. Premietnutie vplyvu kapitálovej štruktúry do INFA. Hýbatele finančnej výkonnosti alebo scorecard. Príčiny správania podniku alebo systémová dynamika. Dynamický scorecard INFA.