Adaptácia na nový vek elektronického marketingu - Dudinská, Elvíra
Nová ekonomika ako fenomén v podmienkach globalizácie.Podstata a porovnanie starej a novej ekonomiky. E-Commerce a E-Business. Vývoj E-Business.