Meranie úspešnosti podniku a verifikácia jej faktorov - Slávik, Štefan, 1955-
Vnímanie a meranie úspešnosti firmy. Finančné a strategické chápanie úspešnosti. Vnútorné faktory úspešnosti. Zákazníci a trhy. Overenie hypotéz o faktoroch úspešnosti.